Tulokset muuttuvat kun energia muuttuu.

Me olemme sitoutuneita vahvistamaan energiaa ja vaikuttavuutta asiantuntijaorganisaatioissa.

Johtamalla energiaa halutut tulokset ja haluttu muutos saadaan aikaan

Tiedämme kokemuksesta, että kun organisaation energia muuttuu, tulokset muuttuvat. Johtamalla energiaa saadaan muutosprosessit etenemään sekä yhteistyö ja innovatiivisuus lisääntymään.  

Toimimme nykymaailmassa yhä enemmän eri ekosysteemeissä ja rakennamme yhteistyötä eri tahojen kanssa ketterästi toimien. Työelämässä hierarkisuus ja kontrolli vaihtuvat vastuullisuuteen, yhteistyöhön ja itseohjautuvuuteen. Kyky johtaa yhteistyötä ja energiaa systeemisesti on yhä keskeisempi taito.  

Keitä olemme? 

Vahvistamme johtajien ja avainhenkilöiden kykyä johtaa organisaation energiaa ja saada yhteistyöllä halutut tulokset aikaan.  Olemme liiketoiminnan energiavalmentajia. Meissä yhdistyy liiketoiminnan ymmärtäminen ekonomi- ja liikejuristitaustoillamme, johtamiskokemus sekä valmentamisosaaminen. Perinteisemmin sanottuna olemme liikkeenjohdon konsultteja ja business coacheja.   

Mihin uskomme – meitä ohjaavat periaatteet  

Energia: Tiedämme, että johtamalla energiaa halutut tulokset ja haluttu muutos saadaan aikaan. Kyse on sekä yksilöiden energiasta että organisaation energiasta. 

Sitoutuminen: Olemme sitoutuneet asiakkaan onnistumiseen. Meille asiakkaan kehittyminen ja asiakkaan omien kyvykkyyksien vahvistaminen on tärkeää. Uskomme jatkuvaan ja työssä oppimiseen. Haluamme, että asiakas pääsee itse innovoimaan ja kokeilemaan asioita muutosmatkansa tueksi. 

Yhteistyö: Uskomme yhteistyöhön ja jakamiseen. Tästä syystä olemme valinneet toimistoksemmekin Epicenterin, yhteistyön ja innovaation keskuksen. Yhteistyön johtaminen on keskeinen johtamisosaaminen. Se edellyttää uusia menetelmiä, uudenlaista osaamista ja asennetta.

Mitä tarjoamme?

Vahvistamme avainhenkilöiden kykyä johtaa organisaation energiaa ja saada yhteistyöllä halutut tulokset aikaan. Olemme onnistuneet auttamaan johtajia muuttamaan organisaationsa energiaa muutoskykyisemmäksi ja ratkaisuhakuisemmaksi.

Miten?

1 Business Coaching -yksilöprosessit

2 Johtoryhmävalmennus

3 Mentor Coaching – coacheille, jotka ovat sertifiointipolulla.

4 Energy Leader Trainer® -ohjelma, haku syksyn ohjelmaan on käynnissä -kysy lisää tästä

5 Vuorovaikutteinen Energian Johtamisen Key Note

Lataa yritysesittelymme tästä (englanniksi):

Energy – Commitment – Collaboration

Yhteys

Heli Backman

heli@energiavalmennus.fi
Tel +358(0) 40 5373752

Nina Karlsson

nina@energiavalmennus.fi
Tel +358(0) 50 5438298

 

 

VAT Nr 2866200-6

© Energiavalmennus, 2018